tirsdag den 27. december 2011

Det lede år i lister part II

Ok, så er der måske lidt at være taknemmelig for alligevel.Årets dame:
2011 gik lige i struben på Anne, der fik konstateret sclerose. Alligevel er det hende, der altid er der for mig. Hun satte lægen på plads, da jeg var inde og snakke stress. Hun har badet i mine tårer og fået knust sin hånd under mine møder med nåle på sygehusene. Hun har altid overskud til at lytte, og hun siger altid det rigtige. Hun tror på mig - og fanme om hun ikke også gav mig den eneste snas af julemagi, jeg har oplevet som voksen.
Også årets dame:
Min lillesøster blev min storesøster i 2011. Da jeg lå og stressrallede og græd hele tiden, rykkede hun ind og gjorde rent, købte ind, luftede mig - og nåede skam også at bage og lave mad, så jeg havde til flere uger i fryseren. Hun har gentaget indrykningen flere gange i år, og hun holdt mig i foden første gang, jeg fik scannet min cyste.

10 kommentarer:

Ida Rud sagde ...

Anne er det bedste ved Aarhus. Punktum. Hun måtte godt bo i København, for jeg savner hende - men jeg synes, det er godt, at I har i hinanden. Hvis jeg kendte dig i virkeligheden, er jeg sikker på, at du ville blive en sikker 2'er over rare ting i Aarhus.

Carsten sagde ...

Dejlige damer! Nu har jeg godt nok kun mødt Anne, men HUN er så til gengæld godt nok osse sej! Og søster virker meget flink på Twitter, så... :-)

Anne O'Manne sagde ...

Åh, og der er tænder på den nederste tegning. En gave i gaven.

Men det er vigtigt, at verden ved, at du også bærer mig, når jeg har brug for det. Du har især lettet der, hvor jeg ikke kan råbe om det offentligt. Du er fantastisk!

Og det lille betuttede næb du har på den første tegning. Cuteness overload!

Ida, flyt så til Århus! NU!

Carsten er sød!

fasterfis sagde ...

Ih, altså jeg har tit tænkt at det er godt i damer har hinanden, og nu sætter i så fint ord og tegninger på. Hurra for jer to,( også for søs!)

Johanne sagde ...

Nu kender jeg hverken dig eller de to fantastiske, her tegnede heltinder, men har blot fulgt med på din blog siden noget i retningen af december 2008. Hurra for folk, der samler en op, når det står skidt til, og rigtig godt nytår, Stine! - I bogstaveligste forstand: må 2012 blive et godt år for dig! Mange hilsner fra Johanne
PS: Jeg har savnet din blog her i december måned, og jeg er sikker på, vi er mange, der har stinestreg-abstinenser!

Mette sagde ...

Stine hvor er det dejligt, at du ar de skønne mennesker omkring dig!! Knus

Cecil August sagde ...

Man skal aldrig undervurdere yngre søskendes evne til pludselig at vende aldersrollerne om, hvis der er brug for det - og det er sgu egentlig meget rart!
Hvad skulle man gøre uden sine piger og drenge?

StineStregen sagde ...

Jeg ER heldig med mine mennesker omkring mig! Det ved jeg godt. De er i øvrigt det bedste våben mod lorteår, der findes!

Onkel Eva sagde ...

Hurra.... for dine mennesker.... OG fordi lortedagene trods alt også kaster tegninger af sig, som vi andre kan glæde os svært over.
Det bedste man kan sige om lorteår er jo heldigvis at det som regel er der man får øje på det som virkelig glæder og tæller! Godt nytår!

Uden Relevans sagde ...

2011 har været et skidt år for mange mennesker, men i det mindste er det snart slut.

Godt nytår Stine.