mandag den 4. oktober 2010

Homoskitser

Tuttelu - det er længe siden... Jeg har brugt en del tid på at lave tegninger til det nye webmagasin http://proudmagazine.dk.
Det bliver - hvis alt går vel - et fast gig med et homodyr og så en ongoing stribe (Lone og Philip) i hvert nummer. Det er helt sikkert pingvinen, de fleste har kommenteret, men jeg tror nu, at Lone og Philip med tiden kan blive en helt habil lille stribe. Her er lidt skitser, de færdige må I se i magasinet.Jeg har aldrig lavet fiktive karakterer til en ongoing historie før, og Lone var noget så pokkers strid at få på papiret. Philip kom lidt mere af sig selv. På det punkt lever de faktisk meget godt op til deres personligheder...Jeg fik nogle tips af den pæne mand, og SLAM så dukkede Lone op i en mere fast form.De er begge homoer og har kendt hinanden siden, de var børn. Her er de i usædvanligt godt humør, men Philip blev lidt bette.Noget skulle skræmme dem i striben, og jeg brugte lidt tid på at finde ud af, om vi skulle se dem mens, de blev bange......eller deres forstenede efterreaktion på angsten bagefter.
En færdig frame fra striben. Den midterste.Og her er en næsten færdig homopingvin. Det er måske det sjoveste nogensinde at tegne. Jeg er meget spændt på, hvad homodyret skal være næste gang!

Tak for jeres tålmodighed, hvis der da er nogen, der stadig hænger på. I morgen kommer der en StineStregen Classic op (og nej, ikke på Beverly Hills 90210 Classic-måden med genudsendelser. Bare en lille bitte stribe om mit liv, såmænd).

14 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Hahaha hvor er det en cool pingvin!

Stine K.A. sagde ...

Jah, nu glæder jeg mig til i morgen (: Selvom det er godt for dig, at du har andet at tage dig til, er det alligevel lidt synd for os læsere (jeps, vi er her stadig), at vi skal vente utålmodigt på nye indlæg ;) Men forventningens glæde er jo også god :P

www.6400happimess.blogspot.com

Martin Petersen sagde ...

Det homofordrejede håndled, der er i den færdige tegning, er så Ralf König as it gets! (Det er godt)

Leoparddrengen sagde ...

Hey, er sikker på jeg så den pingvin inde på Cozy Bar i 1992!

Anita sagde ...

Hvor er det sejt :)

Trine sagde ...

Det er nogle awesome tegninger. Tillyke!

StineStregen sagde ...

I er søde mennesker, tak for de dejlige ord - og for at I ikke er forsvundet endnu :)

Martin: Det var DET han hed!!! Jeg har siddet og tænkt lidt på ham, da jeg skulle igang med projektet. Men har ikke læst dem siden jeg var 17, vist, så kunne ikke lige genopstøve, når jeg ikke kendte navnet. TAK!

Hr. Lange sagde ...

Man må godt blive lidt væk, bare man husker at komme igen. Og det hørte du fra den usynlige mand.
Awesome projekt i øvrigt! Hold os venligst opdateret hele tiden altid, tak.

Unknown sagde ...

Det er to meget homo-agtige mennesker, du har kreeret dér! Pingvinen er ikke mindre end fantastisk!

Silke sagde ...

Pingvinen er intet mindre end magisk! Ham ville jeg gerne have hængende på min væg sammen med resten af min lille samling pingvinbilleder :)
- Silke

Sofie sagde ...

http://www.berlingske.dk/viden/homo-pingviner-adopterede-et-aeg

StineStregen sagde ...

Silke - så er det jo bare ind og downloade magasinet og tage print-funktionen under k-ærlig behandling :)

Ryge sagde ...

Jeg bliver ved med at vende tilbage til denne fantastiske tegning.

StineStregen sagde ...

Pingvinen?
Jeg er også spændt på, om næste gangs homodyr kan blive lige så fin, eller om jeg bare var heldig :D