onsdag den 25. august 2010

Fem forunderlige Stine-facts


Ifølge min søster og min eks er jeg verdens mest aggressive menneske i den måde, jeg spiser et æble eller et rundstykke på. Frugt kan ikke udtrykke angst, men min søster har flere gange været tæt på at bede om nåde på hr. Æbles vejne.Jeg har et pylrefobisk forhold til ubehandlet træ, som jeg i paniktilstand altid kalder rå træ. Som fx køkkentøj, der ikke er yderst sandpapirsforkælet eller endnu værre - pinde fra ispinde. Alene tanken om at mine fingre skal berøre råt træ giver mig kuldegysninger og pivestemme, og jeg har faktisk grædt engang, fordi jeg kom til at røre ved en pind fra en ispind med munden. URF!Jeg har et alt alt for... lad os kalde det levende kropssprog med tilhørende mimik til, at det kan lade sig gøre at tage et bare nogenlunde snapshot af mig. Kameraet elsker åbenbart IKKE, når vi overdramatiserer.Mine arme er uhyggeligt lange. Jeg tænker aldrig selv over det, bortset fra når jeg køber tøj eller undrer mig over, hvem der mon har photosjoppet inspector Gadget-arme ind på billedet af mig. På skrædderskolen drev de lange arme min tilskæringslærer til vanvid, for det er åbenbart svært at lave et klædeligt mønster til sådan et par tøsede, hårløse gorilla-arme.Af mystiske årsager går jeg altid i panik over flytning og rejser. TÆNK på alt det, der kunne gå galt. Der er aldrig gået noget galt. Men TÆNK på alle de farer, der lurer i sådan en nedpakning, en lufthavnsterminal eller... øhm... andre steder undervejs.
Åh gud, nu har jeg jinxet det ved at sige, at der aldrig er gået noget galt. 7 - 9 - 13. Sort kat over venstre skulder. ARG! Jeg bliver bare her på sofaen resten af mit liv!!!
(Send flere cupcakes. Og andet mad. Uh, og danskvand og tegneserier.)

29 kommentarer:

Siv sagde ...

Vil bare lige give lidt ros. Jeg synes din blog er speciel, sjov og super fantastisk. Jeg elsker når der er et indlæg fra dig, og synes aldrig der er nok!

StineStregen sagde ...

Siv: Ååååh du sød og rar er du :) Jeg ville også selv ønske, at jeg lavede flere indlæg.

Nogen andre: Find mig en mæcen! Straks!

Allan sagde ...

Jeg elsker også din blog Stine. Man kommer altid i godt humør af dine tegninger og indlæg. Man forlader din blog med et stort smil på læben, uanset hvor sort en dag man har haft. Tak for det!

Synne Justesen sagde ...

Det er der flere der gør ...
http://www.maecensoeges.dk/

Jeg kan ikke prale af at have sådan et økonomisk overskud.
Men jeg kunne godt finde på noget fladt mad jeg kunne skubbe under din dør, nu du er blevet bange for verden og kun vil sidde i din sofa ;).

Line sagde ...

Ha ha hvor er du bare møg kær ;)

maja sagde ...

Puuh, kender den med ispinden, tanken om at den rører min tunge, uuhh.. Får helt kuldegysninger nu!

Hr. Lange sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Hr. Lange sagde ...

Gah! Ville have smidt ham her efter dig:

http://4.bp.blogspot.com/_a9qNBm31-5E/TB6BAoJl3QI/AAAAAAAAAU0/SrnjFlq2CKE/s1600/award1g.jpg

Men han strittede imod. Noget med, at man ikke kan implementere billed-tags i kommentarer. Eller at jeg ikke kan implementere billed-tags i kommentarer. Men altså. Får man flere facts, hvis det lykkes, på et tidspunkt?

fasterfis sagde ...

åh, jeg lider også af det der billedtagnings problem. Så lad dog være med at skabe dig, råber jeg til mig selv inden blitzen ryger afsted og så SPLITSEKUNDET efter ter jeg mig som en skoldet skid.....
Spøjs træ forbi, Er du også ved at knække sammen over et ny overskået træ i skolen?? Og hvordan klarede du sæøjd timerne i skolen?

Sarah sagde ...

EJ. Jeg har også den med træ. Jeg kan simpelthen ikke klare at røre ved det, og jeg hader de der ispinde - men isen smager jo godt...
Jeg har også haft det med groft papir, faktisk. Engang læste jeg ikke Jumbobøger i et år, fordi jeg ikke kunne lide siderne. Lidt crazy.

Vi er allesammen lidt underlige :)

Anne Skovbølling sagde ...

Der ER faktisk engang gået noget galt under en af dine flytninger, men jeg tror slet ikke, at du er klar over det... Here goes: En edderkop var kravlet ned i min ene sko uden at jeg opdagede det. Jeg tog intetanende skoen på, og opdagede først edderkoppen et par timer senere, da jeg tog skoen af og der sad en stor (eller halvstor, måske...)flad død edderkop på min ene strømpe! Er det ikke en frygtelig historie??

Randi Rehmeier sagde ...

Hej seje! Spot on med æble-spisnings-lyden. Det er nemlig NOM-NOM-NOM!!

Husk nu, at der er The Jimmy Corrigan Live Experience i den kommende uge på Katapult. Striber med livemusik til. Nogen tager ned og anmelder det - kom og drik en øllert med os bagefter!

Anonym sagde ...

Iiiijh Stine , det træ-problem har jeg også !
Når jeg skal lave mad i min mors køkken er der kun 2 af de der træ-køkkenredskaber jeg kan bruge, for de andre har den der ny-træ -følelse du beskriver.
PLUS det med ispinden - det er jo det sørgeligste ved en god is !
Og tusinde tak for en heeeelt fantastisk blog. Love it !
- Nina

Mai-Britt sagde ...

Hvor er jeg glad for at finde ud af, at jeg ikke er den eneste med ubehandlet træ-fobi. Det værste er, hvis man i et overmodigt øjeblik har købt en is og tænderne så kommer til at skrabe hen over træet. I min verden er det værre end negle på en tavle!

Og tak for en fantastisk blog :)

May sagde ...

Ej hvor vildt, jeg har aldrig før mødt nogen, der delte min angst for ubehandlet træ - i særdeleshed ispinde! Det udløser stort ubehag, spontan gag-refleks og kuldegysning, bare ved tanken (eller hvis jeg ser andre sutte eller bide i deres ispind!).
Jeg har analyseret mig frem til, at det handler om, at jeg som barn havde mange problemer med mine ører og derfor tit var ved øre/næse/hals-læge, der stak de dersens ispinde i svælget på mig - deraf bræk-fornemmelsen.
Men rart at vide, at man ikke er alene :D :D.

Takashimaya sagde ...

Min søster har også den med træ-ispinde. Det har jeg ikke. Til gengæld kan jeg få de meget dårligt over klisterbånd og andet der klistrer hidsigt til fingre. Uha!

Alice M sagde ...

Ej... Jeg troede jeg var den eneste der havde det sådan med pinde fra is-pinde..

Fy da føj.. alene tanken giver mig kuldegysninger og væmmelse i munden..

Minikat sagde ...

Hehe - det ser ud til at Stine har startet en terapi-gruppe for rå-træ-fobien, som vist har været voldsomt overset i mange år. Og så vil jeg gerne på forhånd (og i bakspejlet) undskylde over for dem af jer, som har haft mavepine og ondt i tungen over at se mig gnave på min ispind. Jeg lover at tage mere hensyn næste gang!
Jeg ser Stine gorillaarme og forhøjer med en torso, der er langt længere end mine ben. Man ku knække i blæsevejr!

Anni sagde ...

Du er satme så sød med de lange arme :) Fantastisk tegning!! Mht træ og is, kommer man snildt uden om problemet med at røre pinden med hænderne, ved at lade papiret sidde på ispinden :) Og gud forbyde at man kom til at bide i ispinden med fortænderne UFFF!!!! Og HVORFOR er det man laver redskaber af ubehandlet træ? Og opvaskebørster så søster ikke kan tage opvasken? Næææ det er ikke tilfredsstillende!

Møgungen sagde ...

Vild med bloggens "nye stil".
Den er bare awesome!

Sara sagde ...

ej en sød blog og elsker dine tegninger! :D
fik lige noget at smile af, selvom jeg er syg (;

www.balagul.blogspot.com

Trine sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

jeg lider også af rysteture ved berøring af ispinde eller bare tanken om dem, uf, og især når andre bider i dem. Føj!

Mine venner synes, det er noget pjat, så rart at se, man har lidelsesfæller her...

A M A L I E KHILJEE sagde ...

Check out my blog!

http://fashionationlife.blogspot.com/

- Nice blog! <3

Annika Gran sagde ...

Skægt at vi er så mange der ikke kan lide at tygge på ispinde. Har det samme, eller værre, forhold til vatrondeller, eller hvad hvis nogen sidder og krøller sin papirserviet i en uendelighed... uha... gi'r mig kuldegysninger!

Malene sagde ...

Hej!
Jeg prøver at komme igang med at blogge om alt og intet. Ville elske at få nogle faste læsere og håber derfor du kigger forbi! :-) Blog-hugs fra http://malenelindhard.blogspot.com/

Uden Relevans sagde ...

Lever du? :o)

StineStregen sagde ...

UNDSKYLD at jeg ikke har svaret på jeres kommentarer noget før. Jeg skammer mig, og det er for dårligt, og jeg lover bod og bedring.

TAK for de søde søde ord, de betyder allermest, når jeg ikke har tid og overskud til at svare på dem. Det er vildt utaknemmeligt af mig, men uendeligt sødt af jer at skrive dem stadigvæk!

Og så lige... hvad sker der for, at jeg indtil nu kun har hørt om to andre, der har denne ting med råt træ? Vi er jo MANGE! Det er da fantastisk. Findes der et ord for det, mon?
Jeg kan godt følge dem, hvor det også gælder ru pap, især i kop-form, der skal røre ved ens læber. AADDWWWRDDD!

Gitte sagde ...

JA tak - tell me about it. Bare snakken om træ-problematikken giver mig kuldekysninger...jeg nægter kategorisk at tørre træ skærebredter af, når der skal vaskes op :-O