mandag den 6. april 2009

Tænk på det som "billederne eller livet"

Intet kan forberede de tre "hjælpsomme" ekspedienter fra Japan Foto på omfanget af det blodbad, der venter dem, hvis de ikke finder de 16 film + fremkaldelser, jeg indleverede med mine eksamensbilleder fra blaffeturen. Ja, det skulle da lige være, hvis de følger med her.

8 kommentarer:

Cosmocph sagde ...

Det minder mig om en gang jeg blev holdt op i Rio og røveren råbte "Dinheiro ou sua vida!" (pengene eller livet), og jeg svarede "Entao, eu gostaria o dinheiro" (så vil jeg gerne bede om pengene).
Det var sidste gang jeg så mit ur, pung og min engang så pæne næse...

Anders VB sagde ...

Hvis ninjahævneren skulle have brug for hjælp, så ringer hun bare. I'ma call a coupla hard, pipe-hittin' niggers, who'll go to work on the homes here with a pair of pliers and a blow torch. You hear me talkin', photo boy? I ain't through with you by a damn sight. I'ma get medieval on your ass.

cyberzed sagde ...

There can be no mercy!

StineStregen sagde ...

Anders: M-HM,I hear ya girlfriiend (knips knips Ricky Lake Style). They's going dooown!

Cyber: Præcist!

Louise sagde ...

Jeg elsker hvordan du kan forvandle livets virkeligt tunge følelser: vrede, raseri, skuffelse, ja næsten had....til "uskyldige" streger, der alligevel hvæser.

Jeg bliver sgu så glad, af at læse/se med her!

StineStregen sagde ...

Tak Louise. Selvterapi, tror jeg.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Mellem bloggen og dine facebookopdateringer er det svært at få styr på hvad status er.

Er alt fucked?
Håber på det bedste.

StineStregen sagde ...

Det tog to dage og megen møje og besvær, men nu har vi da billederne.