mandag den 20. april 2009

Hvor længe kan man mon leve af æbler, gulerødder og forårsruller?

Midt i Netto gik det op for mig, at selvom det trods alt kun var en måned siden, jeg sidst købte ind, havde jeg glemt, hvordan man gør.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

En måned siden du sidst handlede ind:O

Du må lære mig dine survival tricks!:D

Andreas Bang Kirkegaard sagde ...

Det kender jeg udemærket. Farer ofte forvirret rundt når jeg skal købe ind.

Kom til at tænke på om det ikke er muligt at få lov at se engangskamera projektet?? Er meget nysgerrig! Har i fået respons på det?

StineStregen sagde ...

Kaare: Du laver ganske simpelt eksamensprojekt alle døgnets vågne timer hjemme hos en anden end dig selv - på den måde har du aldrig mulighed for at handle ind. Det skal nævnes, at det er vigtigt at vælge en eksamensmakker, der godt gider fodre én :)

Andreas: Vi får karakter og feedback på torsdag, så kryds lige nallerne :) Jeg kan se på din profil, at du går på djh - vi har aflveret både et eksemplar til Søren Pagter og et eksemplar til arkivet, så det burde bestemt være muligt at få at se. Jeg kan kun uploade mine egne billeder på min halvdøde hjemmeside, men de skal selv ses sammen med Hanne Mettes samlet i bogen, synes jeg.

Andreas Bang Kirkegaard sagde ...

Ok fedt, jeg leder efter den på DJH, og krydser alle mine fingre for at det går godt for jer på torsdag!!

StineStregen sagde ...

Tak :)