torsdag den 16. september 2010

Gæstestribe fra Jonas


Jonas tog imod min udfordring og har tegnet det her med drenge og piger fra hankønnets synspunkt. Og det ser ud til, at vi er doomed ladies. Eller, I er, jeg smutter ud og køber fodlænker til den pæne mand sammen med nogle lovestories med håb i til dagens tegner.

Tag godt imod Jonas:

Dreng møder pige - og så går det ned ad bakke derfra
Det starter som oftest der, hvor en flok drenge får øje på en pige. Som oftest i en bar. Pigen er intetanende om den forestående offensiv.Indtil pigen i sin spejden efter veninden tilfældigvis kigger i drengens retning.I tidsrummet fra angrebet indledes til første ordudveksling er hjernens kreative center aktiveret i hidtil uset grad.Som oftest med et forudsigeligt udfald.Herefter følger noget tidsspilde, som vi har valgt at døbe "flirten". Drengen lyver alt, hvad han kan for at imponere pigen, lader som om han lytter interesseret i talestrømmen, mens han koncentrerer sig om at undgå en klassisk showstopper.På intet tidspunkt efterlades pigens glas tomt. Alkohol er - også her - drengens ven!Hvis flirten er vellykket, nærmer drengen sig aftenens formål. Det gør pigen også, men i en langt større og mere udspekuleret plan.Indtil målet endelig opfyldes - ahem. Drengen fokuserer også her på at imponere pigen med sine kundskaber.Begår drengen den fejl at blive natten over, skal pinslen 'at vågne op sammen' overstås hurtigst muligt. At søge direkte mod nærmeste udgang er som regel en ideel løsning for begge parter.Den obligatoriske afrapportering kommer man ikke uden om.


De efter reglen foreskrevne 3 dage inden kontakten kan genoptages udnyttes på bedst mulig vis.


Indtil drengen, efter at have besøgt en hjemmeside kaldet redtube, får lyst til at se pigen igen.Herefter forsøges lidt bagvendt med en 'date', hvilket er årsag til mange kvaler.


Går daten godt, vil drengen og pigen se hinanden eksklusivt. Det kalder man 'at komme sammen'. Drengen vil her ofre meget i den gode sags tjeneste.'At komme sammen' er en situation, der passer pigen godt, da det blandt piger er et vigtigt statussymbol at være i parforhold. For mange piger er det selve meningen med livet.Det samme er ikke altid tilfældet hos drenge.Efter kort tid, vil det store - og potentielt sprængfarlige spørgsmål dog presse sig på.Det er dog blot første skridt ud på en glidebane, der ender et meget varmt sted nede under jorden.Langsomt men sikkert nedbrydes drengens fri vilje.Indtil det hele flyder sammen i een stor tåge. Drengen har formentligt før dette stadie forsøgt at give pigen modstand, men har måttet konstatere, at det kommer der aldrig noget godt ud af. Han har også lært, at pigens åbne spørgsmÂl - aldrig er så åbne, som hun giver udtryk for.Og så er den moderne familie en realitet. Med så optimistisk et syn på datingliv og parforhold, er det mig til stadighed en gåde, hvorfor jeg stadig er single!?

Alle personer i historien er 100% fiktive og bestemt ikke baseret på hverken egne erfaringer eller venners deroute... Og hvis du synes pindemændene minder om dem fra xkcd.com, så tager du nok ikke helt fejl.

24 kommentarer:

Carsten sagde ...

Bwahahahahahahahaha.

Med Homer Simpsons ord: "It's funny because it's true" :-)

Men StineStregen tegner altså stadigt bedre!

Unknown sagde ...

Jonas du ved jo jeg elsker alle dine værker! Dette er absolut i toppen :)

Uden Relevans sagde ...

Så er den på plads en gang for alle fra begge sider.

JK sagde ...

Her i pausen mellem to afsnit Desperate Housewives vil jeg gerne afvise, at Jonas' historie er realistisk. Jeg har i hvert fald ikke ændret mig af at komme i et forhold! ;-)

Lise Jørgensen sagde ...

*GISP*

Katrine Danielle sagde ...

Den 7. oktober har den danske film SANDHEDEN OM MÆND premiere - den passer perfekt til dette emne, og den bør I altså se! :)

Kh
Katrine

Jonas Juhler Hansen sagde ...

You are all way too kind! Er oprigtig beæret over ikke at blive sablet ned over mit hjælpeløse krimskrams, når standarden her på siden normalt er så langt højere.

Det er i øvrigt værd at bemærke sig det nærmest påfaldende fravær af kvindelige kommentarer.

Det kan man jo så tænke lidt over... ;)

Victoria sagde ...

Hermed så en kvindelig kommentar :) Utrolig underholdende stribe! Så meget sandhed finder man sjældent samlet... :)

Anonym sagde ...

Hej Jonas,

Fin historie og garanteret real!!
Det undre mig dog, at det altid skulle være mænd der bliver "presset" ind i forhold og til at gøre ting de ikke vil...hvor er jeres selvrespekt og trampen i gulvet?

Pøj, pøj med damerne.

/Nele

Louise sagde ...

Denne stribe er endnu et eksempel på, at jeg vil være mand i mit næste liv. I ER bare sejere og ender alligevel med at få det I ønsker til sidst (beklager min omfortolkning af slutningen).

Karen sagde ...

Min kæreste siger, at det ikke er sådan i virkeligheden! Og han siger også at han ikke har brug for en playstation og at fodbold ikke er så vigtigt alligevel...

Jonas Juhler Hansen sagde ...

@Nele: Selvrespekten og gulvtrampen forsvandt et sted mellem indkøb af pyntepuder og ferien til gardasøen...

@Karen: Du kan godt selv høre, hvordan det lyder, ik? ;)

StineStregen sagde ...

Arh... Louise - synes vi virkelig, at mænd er sejere? Halvdelen af striben handler om at opgive sin frie vilje, fordi modstand virker nyttesløs? :D

Når det så er sagt, er det saftsusme en god fortælling. Spændende, om det giver Jonas en masse intern e-post fra the ladies?

rijaH sagde ...

Må sige jeg er meget imponeret over at du er single når du åbenbart ved hvordan det foregår ;D Men ret har du jo ;)

Christina Jensen sagde ...

guuud hvor er det dog en sørgelig stribe! tænk det hele bare er nytteløst. kvinden lever i en fiktiv drømmeverden og manden vil hellere være et andet sted. hurraa for singlelivet...

Anonym sagde ...

No wonder why he is single, han har tilsynlandende ikke lært en damn thing.

Unknown sagde ...

Fantastisk stribe! Også selvom vi er vant til lidt højere standard på tegningerne!

Kan se så mange af mine bekendte i den fælde, der er beskrevet som udgangen - og næste tegning er, at han råber "jeg vil have en sportsvogn", "jeg skrider tre aftner om ugen, for nu vil jeg genstarte mit band", eller "du har stjålet min ungdom", mens hun står helt uforstående og ikke fatter en bjælde - det var jo en fælles drøm, var det ikke?

Øj, det er svært at være menneske!

Hanne sagde ...

Sikke nogle fine tændstiksmænd! Men hvad gør man, hvis man er pige, og hellere vil spille Mario Kart end at tage i IKEA? Finder man så aldrig en dreng at leve ulykkeligt til sine dages ende sammen med?

Uden Relevans sagde ...

Hanne NopE man møder en på et WoWforum. Ligesom dope :)

Jonas Juhler Hansen sagde ...

@Stine: Ingen personlige henvendelser fra the laydies. Det er meget skuffende :(

Det er muligt nogle kvinder tænder på kreative og kunstneriske typer - men åbenbart ikke den slags kreativitet... ;)

Tårnet sagde ...

Som mand er jeg måske ikke helt enig i slutningen... men igen jeg har selv været tæt på at ende der hvor man opgiver fri vilje.. tror det er en fase man skal igennem som mand :) Nogle når at opdage at der er noget galt, andre gør ikke.

Men alle de indledende tegninger støtter jeg fuldt op omkring :)

Mette Haulund sagde ...

Sandt, men frygteligt!

Kvinder vil jo dybest set helst have lidt modstand, men formår alligevel at tromle hen over mændene fordi de har et brændende ønske om at bygge rede i en susende fart og vil have kontrol over alt.

Lasse sagde ...

hold kæft hvor er det godt!

Ceciliaaarrghh sagde ...

Wow. Just kill me now