torsdag den 5. august 2010

Convenience?


Jeg forstår ikke kvinder, der synes, at det at få en buket blomster er det mest romantiske i hele verden. Altså blomster er fine og dejlige, men i romantisk sammenhæng virker sådan en butiksbuket på en eller anden måde som en færdigpakket nem udvej til at slippe for at være rigtig romantisk og bare et minimum af opfindsom.På den anden side forstår jeg heller ikke de mænd, der er sammen med butiksbuketelskende damer, men som nægter at give dem butiksbuketter, fordi "det er de bare ikke typen, der gør". Hvordan kan man IKKE være typen, der har lyst til at gøre sin sweet honeymuffin glad?
(De er på den anden side nok også typerne, der får lyst til at stene mig over udtryk som sweet honeymuffin, så måske der bare er en afgrund af misforståelser mellem os?)

19 kommentarer:

Carsten sagde ...

Sweet honeymuffin? Really?

StineStregen sagde ...

That's right!

Mathias Jensen sagde ...

så er det godt, at man selv kan blande buketterne og ikke behøver at købe dem udenfor. Ofte kan få lavet nogle ret pæne buketter for ikke mange penge.

(Det kan vist høres, at jeg har en søster, som er blomsterdekoratør)
:D

Anna sagde ...

Den slags mænd forstår jeg heller ikke!

StineStregen sagde ...

Det jeg mener, Mathias, er, at det er sådan en slags "jeg køber de her blomster, fordi det skal forestille at være romantisk" kombineret med "Jeg bliver glad for de her blomster, fordi det er et færdigt billede på romantik"-ting. Det er ikke fordi, at fine bland-selv-buketter ikke er rare at få, jeg synes bare ikke, de er romantiske overhovedet.

(Men GODT at du har tjek på det, hvis du har/får en dame, der holder af en god buket :)

Uden Relevans sagde ...

Kvinder SKAL have blomster hvis de kan lide dem.

End of story.

Helle sagde ...

jeg kan altså godt lide at få de der blomster...

Camilla sagde ...

ååååhr, har Den Pæne Mand givet dig blomster?

Helene sagde ...

Er helt enig med Stine i jeg ikke forstår den type, men enig med uden relevans i at hvis en pige kan lide dem skal hun have dem. Ikke fordi man skal have hvad man peger på, men fordi et forhold da går ud på at elske en og gøre alt hvad man kan for at forsøde både ens eget og kæresten/manden/konens liv

Spiren sagde ...

Personligt kan jeg bedst lide at få potteplanter, som bliver ved med at gro nye blade & blomster, for afskårne blomster visner og dør hurtigt, og det gør mig altid trist. Hader sådan noget plumret, brunt blomstervand med rådne stængler i - minder i uhyggelig grad om, hvordan alting forgår.

Men buketter er da smukke & dejlige lige, når man får dem. Har imidlertid sagt til min kæreste, at han altså ikke behøver at levere en buket med jævne mellemrum for at bevise sin kærlighed til mig. Men han har lidt svært ved at tro på, at jeg mener det, og ikke bare prøver at skåne ham - det er en overbevisende fortælling, den med kvinderne & blomsterbuketterne... ;)

Doc Nielsen sagde ...

Næh du, en rød rose, og så snaver man hende i gulvet. Action speak louder than words...

Hulemor sagde ...

Min kæreste kom ikke med blomster i lørdags. Han kom med et kabel Til min nye fryser. Med kraftstik. Som han selv havde lavet! "Værsgo. Det er i stedet for blomster".
Tror faktisk det er undervurderet hvor meget romantik, der er i sådan et fryserkabel.

Helene sagde ...

Hulemor det er da i den grad mindst 20 gange så romantisk som blomster :D

underwerket / Lisa Grue sagde ...

Hej malene
Tak for din kommentar på min blog. Dejligt at vide at min blog er til inspiration.
kh Lisa

Line sagde ...

Glemmer aldrig dengang, min første kæreste overraskede mig ved at placere ti langstilkede røde roser på mit værelse. (aaargh!!) Der var vist en grund til, vores forhold kun holdt tre måneder...

Kirsten sagde ...

Blomster er da dejlige - men INTET siger "jeg elsker dig" som en frivillig rengøring af badeværelset!!!

;-)

Psst... Consider yourself tagged - if you´re game.

livrus sagde ...

Jeg er pt 3 måneder i USA, og da jeg modtag en surprise-webcam-gave med posten fra min kæreste, blev jeg så lykkelig, jeg kunne tude - ja kald mig sentimental.

Det var romantik!
Så skide værd med blomster.

Sara sagde ...

Blomster dør, gode gerninger varer evigt.
Romantik er når han holder ens hår, mens man brækker sig, efter en druktur med veninderne.

StineStregen sagde ...

Det bedste citat om romantik fra en noget udflippet mand i reklamebranchen:

Man ved, man har fundet den rette, når man vågner op som inderste ske efter vild druktur, og hun aer én over håret og hvisker "hvor var du sjov i går".